12 de gener del 2014

2014 arriba carregat de BLUES DANCE!!!!

Comença un nou any i amb ell renovem il·lusions i propòsits, a Blues Dance Barcelona també.
I aquest any 2014 se'ns presenta carregat de Blues Dance! Qui ens diría ara fa 1 any i mig que arribaríem fins aquí?!
I aquí estem, tirant endavant amb 3 projectes de Blues Dance a la nostra ciutat, apostant per donar a conéixer aquest ball que ens apassiona i seguint somiant i aprenent.
I d'aquest desig per aprendre de Ferran Puig i Noemí Castell va néixer tot això.
Així és que per als nouvinguts, us volem presentar resumidament els nostres projectes per a que no us en pergueu cap!

BLUES & SLOW JAM
La nostra festa original desde Juliol de 2012, un diumenge al mes el mític Bar la Fira ens obre les seves portes de 20:30 a 23:30h i per només 4€ l'entrada amb consumició per a poder donar el millor a la pista. A més a més, cada edició comptem amb un DJ convidat que sol ser professor de Blues Dance a BCN per a assentar una comunitat sana i variada entre tots i que la gent conegui els diferents professors de totes les escoles, fet que converteix les festes de la Fira en un lloc de trobada per a tots (i que duri!). ;)
Però, la part més "entranyable" de la festa són tots els curiosos i atrevits que s'uneixen a la festa sense saber ballar, és el que més ens agrada! Gent deixant-se portar per la música sense importar-li si ho fa bé o no, només compartint cos, ganes de gaudir i alegría. Energía en estat pur... aquella que ens fa seguir endavant organitzant mogudes blueseres!

GOOD MOJO SESSIONS
La passió per aprendre també ens ha dut a organitzar caps de setmana amb professors internacionals a la nostra ciutat per als més adictes a això del Blues Dance. I ens estrenem el proper 14 de Febrer! Així és que encara estàs a temps d'entrar a la web i inscriure't als tallers que ens ofereixen els nostres primers convidats, Alba y Gastón. I per la nit, Jam amb la  música en directe dels Tota Blues, un luxe musical ara també per a balladors!


DRAG THE BLUES
L'únic Festival de Blues Dance a la nostra ciutat que acull anualment professors internacionals impartint workshops i Jams en directe amb les més prestigioses bandes de músics de la ciutat comptal. Una cita inel·ludible per als amants del Blues de tota Europa. I aquest any presenta moltes novetats, més nivells, més professors i més de tot! Aviat publicarem les dates pel 2014 així com la nostra lliga secreta de super teachers i totes les novetats!!! ;)
Esperem que aquesta informacio t'hagi sigut útil, i si no vols perdre't el nostre dia a dia, afegeix-te al nostre Facebook i entera't de tot al moment.
Per a qualsevol dubte o suggeriment ens podeu escriure a bluesdancebarcelona@gmail.com 
Aprofitem per donar les gràcies a tots aquells que amb la vostra presència i suport, heu fet possible arribar fins aquí. Per molts anys més ballant junts!

Noemí Castell i Ferran Puig.
Blues Dance Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada